English (United Kingdom)Romān? (Romānia)

Contech Group SRL este o companie romana privata cu o istorie de peste 15 ani. Fondata de catre specialisti experimentati in automatizari, telecomunicatii si industrie software, Contech Group SRL are capacitatea de a oferi raspunsuri rapide cerintelor clientilor nostri!


Suntem capabili sa furnizam proiecte complexe in ceea ce priveste mecanica, hardware digital si analog, folosind solutii moderne radio si wireless. De asemenea, oferim o gama larga de produse, precum componente radio, senzori si captoare.

Tot ce trebuie sa stim de la clientii nostri este o scurta descriere a problemei, dupa care noi proiectam si finalizam solutia!

 

Citeste mai multe

Servicii complete
Datorita propriei flote de transport terestru si utilajelor precum motostivuitoare, excavatoare si multe altele, suntem capabili sa instalam rapid pe teren sisteme complexede masura si telecomunicatii fixe, radio sau fara fir.

Daca aveti nevoie de solutii rapide si fiabile, Contech Group va poate oferi subsisteme complete sau componente(proiectare, productie, testare si instalare) adaptate special cerintelor.
Adaptarile pot fi facute pentru parti mecanice, electronice, solutii de telecomunicatii, sau software.Citeste mai multe